image alt text

Mededeling:

Vanaf 2 januari worden er weer menlessen gegeven bij de WMR. Heb jij ook zin om je te verbeteren in de mensport? Klik voor meer informatie op deze link: https://www.wieringermeerruiters.nl/blog/data/mennen/Jumping AmsterdamJumping Amsterdam
 
De Wieringermeerruiters bewijzen al jaren een dienst voor Jumping Amsterdam. Dit is een evenement dat jaarlijks wordt gehouden in de RAI te Amsterdam. Vier dagen staan de internationale dressuur- en springwedstrijden centraal waarbij afgewisseld wordt met showelementen, kinderochtend etc.. Als vereniging is het onze taak om de kaartcontrole te verzorgen van woensdag t/m zondag. Op zaterdag en zondag zijn de finalewedstrijden. Van alle leden wordt verwacht dat ze een dag mee gaan om te helpen. De vrijwilliger moet 16 jaar of ouder zijn. Van de leden onder de 16 jaar wordt er iemand anders verwacht die de taak waarneemt.
 
De dag zelf:
Wanneer u voor het eerst mee gaat heeft u vast een hoop vragen en bent u benieuwd wat u te wachten staat. Een aantal maanden van te voren wordt u als lid geïnformeerd over Jumping Amsterdam. U kunt zich dan opgeven via de email of via het formulier die in de kantine van de manege ligt. Hierop kunt u aangeven op welke dag(en) u mee wilt gaan. Mogelijk heeft u andere vrienden of kennissen die het ook leuk vinden om mee te gaan. U begrijpt dat eigen leden voorgaan. Ook geeft u op het formulier aan of u mee wilt rijden of dat u zelf kunt rijden. Er komt vlak voor Jumping een lijst waarop de auto-indeling staat.
Vroeg in de ochtend verzamelen we bij de manege aan de Hoornseweg 16. Hier kunt u zich melden bij de organisatie, zodat wanneer de auto vol is, deze kan vertrekken naar Amsterdam. U krijgt van de organisatie te horen in welke parkeergarage u kunt parkeren.
Wanneer we aankomen is er gelegenheid voor een kopje koffie/thee en wordt u welkom geheten door één van ons. De indeling van de groepen wordt bekend gemaakt. Iedereen is gekoppeld aan een contactpersoon waar u gedurende de hele dag bij terecht kunt. Als club zijnde hebben wij een gastrol binnen het evenement en dienen als eenheid naar buiten te treden waardoor we een gezamenlijke trui dragen. Deze krijgt u 's ochtends overhandigd. Er is een ruimte voor de Wieringermeerruiters waar wij bagage/jassen kwijt kunnen, maar dit wordt niet bewaakt. Houdt u er rekening mee dat het soms wat fris kan zijn. Het is tenslotte in een grote hal en u staat voornamelijk stil.
Wanneer de groepen zijn ingedeeld gaat u mee met uw contactpersoon. Het is handig als u haar/zijn mobiele nummer heeft voor eventuele problemen/vragen. Vervolgens wordt er uitgelegd waar u die dag rekening mee moet houden en u krijgt lunch- en dinerbonnen.
 
Deze dag regelen wij de kaartcontrole op de tribunes, de doorgangen en de hoofdingang. We streven ernaar dat u niet de hele dag op dezelfde plek staat. We willen er voor iedereen een leuke dag van maken. Het is niet alleen maar hard werken deze dag, u kunt ook genieten van de paardensport die er te zien is op vele fronten en daarnaast is er een gezellig strodorp waar u een rondje kunt lopen. Aan het eind van de dag/avond, na de laatste rubriek, verzamelen we ons weer, zodat ieder weer huiswaarts kan gaan.
Het is voor onze club van belang dat wij ons werk goed blijven doen, zodat het bestuur van Jumping Amsterdam tevreden over ons kan zijn. Wij krijgen hiervoor een serieuze financiële bijdrage die de club goed kan gebruiken!
We hopen dat u een beeld heeft gekregen wat u op deze dag kan verwachten. Als er vragen zijn kunt u deze stellen via jumpingwmr@hotmail.com

Team Jumping Amsterdam