image alt text

Mededeling:

Vanwege het coronavirus gaan de lessen tot februari niet door.

Je mag na aanmelding gebruik maken van de binnenbak. Maximaal twee ruiters. 

Let erop dat je alles netjes achterlaat (mest opruimen). NieuwsNIEUW en TERUG VAN WEGGEWEEST!!
Balken training! Vanwege de Corona moest de clinic verplaatst worden, maar... nu kan het gegeven worden op 23 augustus door Equine-Sports bij de Wieringermeerruiters! 

 

(Kijk onder andere op de website: https://equine-sports.webnode.nl/ )

- Het duurt een half uur met z’n tweeën.

- Kosten zijn 15 euro voor leden en 25 euro voor niet leden.

- Opgeven kan bij Mariëlle (06-49149980)

 

De balkentraining is geschikt voor zowel dressuur- als springruiters!! Want wist je? Balken rijden is goed voor de beweging van de paarden, ze worden er heel los van en de ruiter gaat veel meer in balans zitten!

 

Zien we jullie dan?

 

 


 

Spelletjesdag Wieringermeerruiters een groot succes! 

Iedereen is weer lekker thuis! Wat waren er veel kinderen! En veel blije gezichten. En wat was het weer super. Na alle spelletjes en eendjes vangen, gaf Asia met haar pony nog een leuke demonstratie! Iedereen super bedankt voor de hulp! Op naar de volgende keer namelijk: 

 

Een oefen (bixie) cross! Hoe leuk is dat!!

Het parcour staat overal op 30/40 centimeter en is om lekker te oefenen! 's Morgens beginnen we met de hele kleintjes, maar daarna kunnen er natuurlijk ook jonge paarden komen om te oefenen! Iedereen mag hem uitrijden!

Dus wil je graag mee doen ? Stuur dan een mailtje naar: irishuisman17@hotmail.com

 

 


 

Dit keer geen wedstrijdvorm in het laatste weekend van juni, maar de trainingsdagen: oefencross Dijkgatbos. Dit vanwege het Corona virus. We wisten evengoed 2 dagen te vullen en alles is goed gelopen. Ook waren wij weer heel blij met alle vrijwilligers!  En... met heel veel enthousiasme kunnen wij zeggen dat we 12 en 13 september weer voor een echte officiële crosswedstrijd kunnen gaan! Dus zien we jullie dan?

 

Voor foto's en een dronefilmpje ga naar de Facebook van SGW Dijkgatbos!!